Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο Παλαμά

0
30

Ατρόμητος ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα ο οποίος σήμερα νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο Παλαμά για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο.

Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων “Χρήστος Παπανικολάου-Σοφία Σακοράφα” κι έγινε σήμερα Σάββατο κατόπιν σχετικού αιτήματος της ομάδας του Παλαμά το οποίο αποδέχθηκε η ομάδα των Τρικάλων.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν αρκετά καλός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη, αφού προηγήθηκε πρώτα 2-0 στο ημίχρονο, πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στην επανάληψη σφραγίζοντας την νίκη του.

Το 1-0 έγινε στο 5′ με τον Σαμαντά, ο οποίος αξιοποίησε μπαλιά του Καμπέρη.

Στο 35′ τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαμαντά μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Ν. Σκόνδρας που το εκτέλεσε ήταν εύστοχος γράφοντας το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 85′ με κεφαλιά του Ν. Σκόνδρα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σκούπρα.

Διαιτητής ήταν ο Τσίντζας με βοηθούς τους Κατσίφο και Τασιόπουλο όλοι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ν. Κάκογλου): Γκέκας, Σκούπρας, Καμπέρης, Καρατάσιος, Ισαακίδης (80′ Νταβώνης), Αμπντελάχ (46′ Αλεξίου), Λουκάς (84′ Κωστόπουλος), Παπαϊωάννου (70′ Μαγκούτης), Μπραντίτσας (70′ Πατρώνης), Ν. Σκόνδρας, Σαμαντάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Ι. Μάγκος): Πετρίδης, Πολύζος, Γαργαλάς (67′ Τρίμης), Αντωνίου, Κούρκουλας, Ισούφης, Βλέτσας (46′ Πυργιώτης), Θεολόγου, Κοτζαηλίας, Κόκκινος (46′ Μπιώτης), Κριεζής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here