Ο ΑΣ Μετέωρα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

0
377

Ο ΑΣ Μετέωρα έκοψε σήμερα την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στο Καφέ-Ζαχαροπλαστείο “Βαβίτσας” που βρίσκεται στην πλατεία Δημουλά.

Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες της ομάδας, αλλά και αρκετοί φίλοι.

Από πλευράς επισήμων ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μετεώρων  Γιώργος Θώμος και Βασίλης Τσίκαρης,ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμπάκας Θανάσης Σινάνης,  ο υποψήφιος πολιτευτής και Λέκτορας των ΤΕΦΑΑ Κώστας Φαμίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζιώλης.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος Σπυρόπουλος ο οποίος απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές είπε πως αν έχουν αγάπη και σύμπνοια μεταξύ τους μπορούν να πετυχαίνουν τα πάντα μέσα στα γήπεδα που αγωνίζονται. Επίσης μετέφερε και της ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ. Θεόκλητου ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Από πλευράς διοίκησης ο γεν. γραμματέας Γιώργος Σιαμουρέλης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές πως όλοι είναι δίπλα τους στον αγώνα που κάνουν για να παραμείνει η ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Δυο λόγια είπαν από πλευράς προσκεκλημένων  και οι Γιάννης Μπουτίνας, Γιώργος Θώμος, Θανάσης Σινάνης, Θανάσης Μπουτζιώλης και Κώστας Φαμίσης και όλοι είπαν πως είναι δίπλα στην ομάδα και θα της παρέχουν κάθε βοήθεια.

Επίσης δυο λόγια είπαν τόσο ο πρόεδρος Κώστας Βαβίτσας όσο και ο Γιώργος Βαβίτσας που είναι μέλος του Δ.Σ., αλλά και ο κ. Πολύζος που είναι εκ των μεγάλων χορηγών της ομάδας. Όλοι στάθηκαν στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους και ευχήθηκαν η ομάδα να πετυχαίνει νίκες με αρχή από το παιχνίδι της Κυριακής.

Εκ μέρους των παικτών ένας από τους αρχηγούς, ο Ανδρέας Γεωργάκης είπε δυο λόγια ευχαριστώντας τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα κι από την πλευρά του υποσχέθηκε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να μείνει η ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Τυχερός της βραδιάς από πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν ο Θεόδωρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας το οποίο αντιστοιχούσε σε χρηματικό έπαθλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here