Ο ΑΣ Μετέωρα αποχαιρετά τον Γιώργο Τζιουφέτα

0
55

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ:  Αισθανόμαστε τεράστια θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου μας – Καλό ταξίδι «Μαέστρο»

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Σ. Μετέωρα, αισθάνεται συντετριμμένη από τον αδόκητο χαμό ενός εκ των ξεχωριστών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της.

Ο μεγάλος, Γιώργος Τζουφέτας, δεν είναι πια κοντά μας και αυτό προκαλεί θλίψη και πόνο, σε όλους τους Μετεωρίτες!

Ποιος δε γνώριζε τον «Μαέστρο» της αγαπημένης μας ομάδος! Ένας «Μαέστρος» της μπάλας από τους λίγους στην περιοχή μας και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που θα μπορούσε άνετα να παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες της εποχής.

Ο Γιώργος μας, αγωνίστηκε στα Μετέωρα (δεκαετία 70-80) γιατί λάτρευε τα Μετέωρα, τα οποία αποτέλεσαν γι αυτόν μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του.

Προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες, όσες φορές του ζητήθηκε, και πάντα εξέφραζε στο γήπεδο ή στην οδό Τρικάλων, μπροστά στο μαγαζάκι του, τις ποδοσφαιρικές του ιδέες, για να γίνεται το σωματείο μας, αλλά και όλοι μας, καλύτεροι.

Δυστυχώς, στον κρισιμότερο αγώνα που έδωσε στη ζωή του δεν κατάφερε να βγει νικητής! Θα μείνει όμως χαραγμένο σε όλους μας στον Α.Σ. Μετέωρα, ότι πρέπει να παλεύουμε με γενναιότητα και με πείσμα, όπως έκανε ο Γιώργος τον τελευταίο καιρό.

Ο Γιώργος έφυγε από κοντά μας για την “γειτονιά των αγγέλων” στα 59 του χρόνια και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψουμε! Η απώλεια του μας θλίβει βαθιά! Υποσχόμαστε όμως, πως δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

 Καλό ταξίδι «Μαέστρο»

Η  ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Σ. Μετέωρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here