Ο Γιάννης και Θανάσης Αντεκοτούνμπο ήρθαν στην Ελλάδα

0
7
Ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, έφτασαν στην Ελλάδα! Ο MVP των τελικών του NBA δήλωσε στην αίθουσα τύπου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» πως το τρόπαιο του πρωταθλητή θα περάσει από τις γειτονιές που μεγάλωσαν τα αδέρφια, Σεπόλια και Ζωγράφου!

Στην εισαγωγική του δήλωση στη συνέντευξη τύπου, λίγα λεπτά μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο πρωτάθλητης του NBA κι MVP των τελικών ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που έχουμε πάει ΝΒΑ και ζούμε το ονειρο μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και βλέπουμε τους φιλους μας. Χαρούμενοι που φέραμε και το κύπελλο μαζί. Έπρεπε να περάσουμε μεγάλη διαδικασία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ενα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται στην Ελλάδα»

Στη συνέχεια είπε: «Δεν ξέρω για πόσες μέρες θα βρίσκεται εδώ, αλλά θα το πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου! Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γινει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομάδα. Και φυσικα που όλοι μας στηριζαν από την Ελλαδά και εύχονται οτι καλύτερο για την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here