Ο Κάρλος Σάινθ κορυφαίος οδηγός ύστερα από ψηφοφορία φίλων του αθλήματος

0
12

Μπορεί να μην έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, άλλωστε οδήγησε την περίοδο του τεράστιο συναγωνισμού, ωστόσο ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το WRC εκτιμούν απεριόριστα τον Κάρλος Σάινθ.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τον ανέδειξαν κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών.

Η ψηφοφορία έτρεξε για μέρες στην επίσημη σελίδα του WRC και οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει ένα bracket. Στο δρόμο για τον τελικό ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής (1990,92) ξεπέρασε σε ψήφους διαδοχικά τους Μίκολα, Μάκινεν και Οζιέ για να κοντραριστεί στον τελικό με τον Σεμπάστιαν Λεμπ.

Ο Κάρλος Σάινθ συγκέντρεωσε το 57,28% των ψήφων απέναντι στον εννιά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Συνολικά στη διαδικασία καταμετρήθηκαν περισσότερες από 300.000 ψήφοι, ενώ μόνο στον τελικό ψήφισαν πάνω από 80.000 άτομα.

Στο μήνυμα που έστειλε για την βράβευση του ο 58χρονος σήμερα Ισπανός ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και αποθέωσε τον Λεμπ. “Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος και πιο περήφανος γι’ αυτήν την αναγνώριση. Σας ευχαριστώ που με φέρατε πρώτα ως τον τελικό και, φυσικά, που μου επιτρέψατε να κερδίσω αυτή την αναγνώριση κόντρα στον Σεμπαστιάν Λεμπ. Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο πολύ εκτιμώ τον Σεμπαστιάν Λεμπ και πόσο πολύ αξίζει να είναι ο κορυφαίος” είπε ο Ισπανός.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here