Ο Παναγιώτης Αυγέρος συμφώνησε με τον Κεφαλοβρυσιακό

0
159

Μια μεταγραφή η οποία θα προκαλέσει αίσθηση έκανε η ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού η οποία απέκτησε τον Παναγιώτη Αυγέρο.

Ουσιαστικά τον επαναφέρει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο καθώς πέρυσι δεν είχε αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα.

Ο Παναγιώτης Αυγέρος έχει ένα εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό βιογραφικό καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία 1, στην συνέχεια αγωνίστηκε στα μικρά τμήματα του Ολυμπιακού, ακολούθησε ο Πανιώνιος στον οποίο επί Εβάντ Λίνεν έγινε επαγγελματίας.

Αμέσως μετά αγωνίστηκε στην επαγγελματική Γ’ Εθνική με το Κορωπί και τον Κεραυνό Κερατέας, ενώ το 2008 μεταγράφηκε στον ΑΟ Τρίκαλα που αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε και πάλι στο Κορωπί.

Από το 2010 μέχρι το 2016 ήταν στα Μετέωρα με τα οποία πανηγύρισε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε μαζί τους και στην τότε Δ’ Εθνική.

Το 2016 πήγε στην Κρύα Βρύση και το 2017 επέστρεψε στα Μετέωρα με τα οποία πανηγύρισε και πάλι κύπελλο και πρωτάθλημα κι αγωνίστηκε και στην Γ’ Εθνική μαζί τους.

Αμέσως μετά πήγε στο Καστράκι για δύο χρόνια και το 2021-22 αγωνίστηκε και πάλι στα Μετέωρα.

Σίγουρα η παρουσία του στον Κεφαλοβρυσιακό προσθέτει πείρα και ποιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here