Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον Μάιο στην Καλαμπάκα

0
28

Όπως μας ανακοίνωσε σε σχετική επικοινωνία μας ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Παπανικολάου τον Μάιο θα έρθει στην πόλη μας ο Παναγιώτης Γιαννάκης και θα συναντηθεί με μαθητές σχολείου και θα γίνουν πιθανόν και κάποιες δράσεις.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και ο Παναγιώτης Γιαννάκης δημιουργούν το Γήπεδο Ζωής, που έρχεται στη Νίκαια, για να βοηθήσει κάθε παιδί να ξεκινήσει τη δική του συναρπαστική εξερεύνηση, να ανακαλύψει τα ενδιαφέροντά του, να χτίσει χαρακτήρα και να φτάσει πιο κοντά στα όνειρά του.

Το Γήπεδο Ζωής γεννήθηκε μέσα από το κοινό όραμα του ΙΣΝ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη δημιουργία ενός πολυχώρου διάπλασης, ψυχαγωγίας και εξέλιξης για όλα τα παιδιά και τους εφήβους, και ιδιαίτερα για παιδιά που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε τέτοιου είδους ευκαιρίες.

Πρόκειται για έναν συναρπαστικό χώρο 5.300 τ.μ. με αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυχώρους εκδηλώσεων και διδασκαλίας, αίθουσες μελέτης και αναψυχής. Οι εγκαταστάσεις που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, κλειστό κολυμβητήριο, studio μουσικής παραγωγής, αίθουσες ψυχαγωγίας – τεχνών – κατασκευών, γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο πρώτο μισό του 2024.

Τα προγράμματα του Γηπέδου Ζωής βασίζονται στο τρίπτυχο Παιδεία/Πολιτισμός, Αθλητισμός και Χαρακτήρας, με σκοπό να προσφέρουν στα παιδιά ηλικίας 6-17 ετών ευκαιρίες εξέλιξης, πολύτιμες εμπειρίες και δεξιότητες, όπως αυτοπειθαρχία, εποικοδομητική διαχείριση της ήττας, σιγουριά και αυτοπεποίθηση, καθώς και τη δύναμη να πιστέψουν στις δυνατότητες και τον δικό τους χαρακτήρα. Το Γήπεδο Ζωής θα λειτουργεί καθημερινά μετά το σχολείο, παρέχοντας ένα ζεστό γεύμα και βοήθεια για το διάβασμα της επόμενης ημέρας. Θα ακολουθεί μία σειρά δραστηριοτήτων, όπως εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, προσαρμοσμένα για κάθε ηλικία.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις του, το Γήπεδο Ζωής θα δίνει τακτικά ραντεβού σε σχολεία της Νίκαιας και σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πλήθος εκδηλώσεων και πολλές εκπλήξεις. Μάθετε περισσότερα για τις επόμενες εκδηλώσεις στο www.gipedozois.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here