Ο ΣΚΑΜ έκοψε την βασιλόπιτα

0
89

Ο ΣΚΑΜ έκοψε σήμερα το απόγευμα την Βασιλόπιτα στον περιβάλλοντα χώρο έξω από τα γραφεία του στο Στάδιο Καλαμπάκας.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο π. Χαράλαμπος Καπλανίδης ο οποίος έδωσε και τις ανάλογες ευχές για καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του ΣΚΑΜ Γιώργος Σιούτας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των αρχών που ήταν παρόντες και τόνισε ότι πλέον θα μιλάμε για προ ταρτάν εποχή και μετά ταρτάν εποχή αναφερόμενος στο έργο που πλέον έχει λύσει τα χέρια του συλλόγου λέγοντας πως υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που είναι πλέον μέλη του συλλόγου. Ενώ αναφέρθηκε και στον Μετεωρίτικο Δρόμο και το κομμάτι που θα αναλάβει για την προώθησή του ο αθλητής Συμεών Μαντζαβέλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας έδωσε κι αυτός τις ευχές του για καλή χρονιά σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Θώμος  είπε δυο λόγια με την σειρά του μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί, ενώ παρόν ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Τσίκαρης.

Ο επί κεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος έδωσε κι αυτός με την σειρά του τις ευχές λέγοντας ότι επίσης στηρίζει το έργο που επιτελεί ο σύλλογος.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε ο δημοσιογράφος Θανάσης Βλάχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here