Ο τελικός κυπέλλου με φιλάθλους και των δύο ομάδων

0
10

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν παρών στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού, με θέμα τη βία και το πλαίσιο λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων. Μετά το τέλος της συζήτησης, ο Βαγγέλης Γραμμένος υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πως ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με οπαδούς και των δυο ομάδων.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ: “Μιλάτε για τον τελικό του Κυπέλλου; Προφανώς γι’ αυτό είμαι αρμόδιος να μιλήσω. Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο. Θα γίνει με κόσμο. Θα γίνει με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου, είναι ρητή δήλωση. Δεσμεύομαι ότι θα γίνει με κόσμο. Με φιλάθλους των δύο ομάδων στην Ελλάδα». Στην συνέχεια μετά από επισήμανση ότι μία εικόνα τελικού με 10.000 ή λιγότερο κόσμο δεν είναι καλή είπε: «Έχουμε ξεφύγει λίγο από την ατζέντα μας, μπορείτε να με βρείτε κάποια άλλη στιγμή και να μου απευθύνεται ότι ερώτημα θέλετε. Όσο και αν στην εποχή μας αν τα αυτονόητα έγιναν ζητούμενα, αυτό είναι αυτονόητο”.

Για τα θέματα που συζήτησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο της Super League, ο κύριος Γραμμένος είπε πως “αυτό που διαπιστώνει κανείς σήμερα είναι η ανάγκη να εκσυγχρονιστεί ένα νομικό πλαίσιο που αφορά τη λειτουργία των Λεσχών. Σε αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη κάθισαν στο τραπέζι σε μία πρώτη προσέγγιση όλων των θεμάτων. Δεν έχει υπάρξει οριστικό τέλος σε αυτόν τον διάλογο, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Η λογική και η κατεύθυνση είναι να εκσυγχρονιστεί όλο αυτό το σύστημα για τις Λέσχες των φιλάθλων, 2-3 νομοθετήματα διάσπαρτα. Έχει και άλλα ζητήματα, περισσότερο νομοτεχνικά. Το ζητούμενο είναι αυτό το νομικό πλαίσιο που θα νομοθετηθεί να μπορεί να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Σήμερα, μεγάλο μέρος του νομοθετήματος αυτού δεν έχει εφαρμοστεί”

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here