Παγκόσμιο τουρνουά Πάλης τον Ιούλιο στην Κατερίνη

0
6

Η Ελλάδα κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η UWW ανακοίνωσε το επίσημο πρόγραμμα της χρονιάς για την πάλη στην άμμο και για μια ακόμα χρόνια η Παραλία Κατερίνης επιλέχτηκε για να φιλοξενήσει το ένα από τα πέντε events του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για την αναγνώριση της καλή δουλειάς που γίνεται στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, με την Παραλία Κατερίνης να κερδίζει συνεχώς το στοίχημα της άρτιας διοργάνωσης του παγκόσμιου τουρνουά.

«Οι αθλητές θα φροντίσουν για την υψηλή ποιότητα δράσης, με εντυπωσιακές πτώσεις και πολύ αθλητικότητα σε παραλίες σε όλη την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η Παγκόσμια Ομοσπονδία και συνεχίζει:

«Η έναρξη της σεζόν θα γίνει στην Οδησσό της Ουκρανίας και το World Series θα επιστρέψει σε μία από τις τοποθεσίες που είχαν επιλεχθεί το 2019 δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα. Τρεις εβδομάδες αργότερα θα φιλοξενηθεί το επόμενο τουρνουά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Sanxenxo της Γαλικίας. Η συνέχεια θα δοθεί στο Saint Laurent du Var στην Κυανή Ακτή στη Γαλλία και στην Κατερίνη της Ελλάδας, τον Ιούλιο. Το φινάλε του World Series που θα φιλοξενήσει αστέρια από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες σε γυναίκες και άνδρες θα γίνει στη Ρουμανία και στη Μαύρη Θάλασσα, από όπου ξεκίνησε, για ένα φαντασμαγορικό τουρνουά στη γοητευτική Κονστάντζα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Beach Wrestling World Series 2022
28-29 Μαΐου – Odessa (UKR) | Arcadia Beach
18-19 Ιουνίου – Sanxenxo (ESP) | Silgar Beach
1-2 Ιουλίου – Saint Laurent du Var (FRA) | Landsberg Beach
9-10 Ιουλίου – Κατερίνη (Ελλάδα) | Παραλία
3-4 Σεπτεμβρίου – Constanta (ROU) | Mamaia Beach

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here