Παιχνίδια που μένουν αξέχαστα

0
463

Η ιστορία της ομάδας των Μετεώρων άρχισε να γράφεται εδώ και 90 χρόνια από το έτος της ιδρύσεως τους. Η ιστορία τους αυτή περιλαμβάνει στιγμές δόξας και μεγαλείου, αλλά και στιγμές λύπης και πόνου.

Ένα από τα αξέχαστα παιγνίδια της ας την χαρακτηρίσουμε σύγχρονης ιστορία της Καλαμπακιώτικης ομάδας είναι κι αυτό που έγινε στις 18 Φεβρουαρίου του 2013 στο Θεσπρωτικό.

Ήταν τη χρονιά που οι ίδιοι ποδοσφαιριστές είχαν κατεβάσει την ομάδα στην Δ’ Εθνική καθώς υπήρχε διοικητικό κενό, αν και ορισμένα μέλη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου του 2013 τα Μετέωρα είχαν αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Θεσπρωτικού εκτός έδρας τον οποίο και είχαν κερδίσει με 2-1 ύστερα από εκπληκτική εμφάνιση.

Ο Κεραυνός είχε προηγηθεί με κεφαλιά του Γατσέλου στο 36′, ενώ τα Μετέωρα στην επανάληψη είχαν ισοφαρίσει με τον Σιούτα στο 68′ και στο 94′ με τον Γιώργο Γραβάνη είχαν πετύχει μία από τις σπουδαιότερες εκτός έδρας νίκες.

Το φύλλο αγώνος

Διαιτητής: Κολυτάς  με βοηθούς Βλάσση και Κατσούρη (Κέρκυρας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Πάνου, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Γατσέλος (69′ Τζιάκος Γ.), Λέκκος (77′ Δήμος), Ρακόπουλος, Λάππας, Φέκκας (54΄Κολιός), Κούσης.
Α.Σ. Μετέωρα (Χρήστος Αντωνίου): Γεωργίου, Γκόβαρης, Χριστοδουλόπουλος, Σιούτας, Μ. Γραβάνης (71′ Παπανικολάου), Αυγέρος, Αγγελάκης, Παπαγεωργόπουλος (93΄Σιαμούτης), Βουλτσίδης (88΄Τσιαούσης), Μαντζάνας,Γ.  Γραβάνης.

* Στην ομαδική φωτογραφία είναι οι εξής παίκτες: Πάνω σειρά: Γιώργος Γραβάνης, Σάκης Σιούτας, Νίκος Αγγελάκης, Μάριος Γραβάνης, Γιώργος Γεωργίου, Παναγιώτης Αυγέρος.

*Στις άλλες δύο φωτογραφίες είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων (Αυγέρος και Γατσέλος) με τους διαιτητές.

Κάτω σειρά: Άρης Μαντζάνας, Μανώλης Παπαγεωργόπουλος, Αλέξανδρος Βουλτσίδης, Μανώλης Παπαγεωργόπουλος, Γιώργος Γκόβαρης.

*Οι φωτο είναι από pargasport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here