Πολύ καλά τα στατιστικά των Μετεώρων

0
34

Οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια με τα Μετέωρα από πλευράς στατιστικής στον όμιλό τους να τα πάνε αρκετά καλά, αλλά για την ώρα δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει όταν και εάν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Κατ’ αρχήν 8 από τις ομάδες έχουν θετικό πρόσημο στα τέρματα δηλαδή σ’ αυτά που σημείωσαν σε σχέση μ’ αυτά που δέχθηκαν. Έχουν 25-24, ενώ για παράδειγμα η Αταλάντη που αυτή τη στιγμή κερδίζει την παραμονή έχει τέρματα 29-34.

Θετικό πρόσημο έχουν οι 7 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας μαζί με τα Μετέωρα που βρίσκονται στην 9η.

Και παρόλο που δεν έχουν τον κλασικό επιθετικό όπως όλοι λένε έχουν σημειώσει 25 τέρματα με τα οποία έχουν την 8η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Η άμυνά τους έχει δεχθεί 25 τέρματα και είναι η 7η καλύτερη μεταξύ των 14 ομάδων.

Επίσης τα Μετέωρα δεν έχουν δεχθεί ήττα με διαφορά μεγαλύτερη των δύο τερμάτων. Ακόμα και με τον Πιερικό τα μεταξύ τους παιχνίδια τα διεκδίκησαν μέχρι εσχάτων και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες.

Από εκεί και πέρα και οι ήττες από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις με Θησέας Αγριάς και Ηρακλή Λάρισας, ήταν στην κόψη του ξυραφιού.

Επίσης είχαν δύο σερί ήττες μόνο στα παιχνίδια με Ατρόμητο Παλαμά και Θησέα Αγριάς στο δεύτερο γύρο ίσως όμως στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος.

Επίσης δύο σερί νίκες δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα οι αριθμοί στο τέλος επαληθεύονται και μένει να φανεί αν συμβεί αυτό και στην περίπτωση των Μετεώρων.

Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να πάρουν τη νίκη και στα τρία παιχνίδια που απομένουν ενώ η ισοβαθμία τόσο με την Αταλάντη όσο και με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου δεν τα συμφέρει και είναι εις βάρος τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here