Πορταϊκός-Μετέωρα: οι δηλώσεις των προπονητών

0
70

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Πορταϊκό και τα Μετέωρα που τελείωσε με νίκη 3-1 για την Καλαμπακιώτικη ομάδα οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα.

Γ. ΣΑΡΓΙΩΤΗΣ (Πρ. Πορταϊκού): “Ξέραμε ότι απέναντί μας θα έχουμε μια δυνατή κι έμπειρη ομάδα. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα, θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο. Το παιχνίδι θα κρίνονταν από τυχόν λάθη, αυτά έγιναν από την πλευρά μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα χωρίς όμως να σημαίνει ότι η ομάδα των Μετεώρων δεν άξιζε την νίκη. Εμείς παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε ισοφαρίσαμε και γενικά σταθήκαμε καλά προς το τέλος του ημιχρόνου. Δεχθήκαμε όμως ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό άλλαξε την εξέλιξη του αγώνα”.

ΧΡ. ΑΥΓΕΡΟΣ (Πρ. Μετεώρων): “Είμαστε χαρούμενοι γιατί περάσαμε με επιτυχία μέσα από μία δύσκολη έδρα. Ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και μπορώ να πω ότι μπορούσαμε να το “καθαρίζαμε” πιο εύκολα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΤ. Δουλεύουμε αρκετά στα τελειώματα, η δουλειά αυτή βγαίνει και σήμερα είχαμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλάξαμε τον σχηματισμό μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Αυγέρου και παίξαμε επιθετικά για να πάρουμε τη νίκη. Μετά το 1-2 όλα ήταν εύκολα στην συνέχεια για μας. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος σήμερα απ’ όλα τα παιδιά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here