Προημιτελικά και ημιτελικά μέσα σε δύο εβδομάδες σχεδιάζει η ΟΥΕΦΑ

0
15

Προημιτελικά και ημιτελικά σε δύο βδομάδες στο τέλος του καλοκαιριού, σε μονές αναμετρήσεις, χωρίς κοινό και σε ουδέτερο γήπεδο, σχεδιάζει η UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακόμα αναζητείται η πρακτική φόρμουλα, ώστε όλα τα πρωταθλήματα να καταφέρουν με κάποιον τρόπο να ξεκινήσουν ξανά και να ολοκληρωθούν. Η κρίση του κορονοϊού έχει αφήσει πληγωμένο και το ποδόσφαιρο και η UEFA θέλει να δώσει προτεραιότητα στις εθνικές Λίγκες να διεξαχθούν μέχρι και τον Ιούλιο, ώστε μετά να γίνει το ίδιο και με τις δικές της διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού δικτύου «Cadena Ser», η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει ως πλάνο να οργανώσει μέσα σε δύο βδομάδες του Αυγούστου όλα τα εναπομείναντα ματς σε Champions και Europa League. Δηλαδή μέσα σε αυτό το διάστημα να παιχτούν οι ρεβάνς των «16», τα προημιτελικά, ημιτελικά και οι τελικοί. Μόνο που αυτά τα ραντεβού η UEFA θέλει να είναι μονές αναμετρήσεις, χωρίς κοινό και σε ουδέτερο γήπεδο. Όλα αυτά βέβαια εφόσον το επιτρέψει η πανδημία του Covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here