Προκρίθηκε στα WTA Finals η Μαρία Σάκκαρη

0
9

Στο Kremlin Cup, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά και, παράλληλα, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα WTA Finals, που θα γίνουν στο Μεξικό.

Κόντρα στην Άννα Καλίνσκαγια, η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ, 6-2, προηγήθηκε 1-0 στα γκέιμ, στο δεύτερο σετ, μέχρι που η Ρωσσίδα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, λόγω τραυματισμού.

H Σάκκαρη χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο ματς. Αφού βρέθηκε πίσω με 2-1 στο πρώτο σετ, πήρε πέντε συνεχόμενα και μάλιστα τα τελευταία τρία χωρίς να χάσει πόντο!

Με λάθος της Μαρίας η Καλίνσκαγια πήρε το πρώτο γκέιμ στο σερβίς της. Με φόρχαντ στο φιλέ της Ρωσίδας, η Σάκκαρη ισοφάρισε 1-1, αλλά με αβίαστο λάθος της η Καλίνσκαγια κράτησε το σερβίς της και έκανε το 2-1.

Με άσο η Μαρία ισοφάρισε σε 2-2 και στη συνέχεια με λάθος της Καλίνσκαγια ήρθε το πρώτο μπρέικ στο ματς, για λογαριασμό της Σάκκαρη.

Κάπου εκεί… πήρε φόρα η Μαρία και πήρε δύο συνεχόμενα games χωρίς να χάσει πόντο! Ενα στο σερβίς της και άλλο ένα στο σερβίς της Ρωσίδας, για να φτάσει στο 5-2 και να σερβίρει για το 1-0 στα σετ. Και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη καθώς με ένα τρίτο σερί love game έφτασε στο 1-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here