Προπονήσεις και ρεπό στα Μετέωρα

0
44

Οι παίκτες των Μετεώρων επέστρεψαν στις προπονήσεις την Παρασκευή μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, ενώ και για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.

Ο Νίκος Μανούρας ήθελε να δώσει η ομάδα ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να βρει ομάδα οπότε η ομάδα συνέχισε με προπονήσεις την προετοιμασία της για την έναρξη του β’ γύρου.

Αύριο και μεθαύριο θα δοθεί στους παίκτες ρεπό, ενώ από την Πέμπτη θα μπουν κανονικά στην ροή των προπονήσεων όπως συμβαίνει πριν από κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα θα γίνει προπόνηση και το Σάββατο, δηλαδή την παραμονή του αγώνα με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου για να καλυφθεί η μία από τις προπονήσεις που θα χαθούν λόγω του ρεπό.

Από εκεί και πέρα όλοι στην ομάδα παρουσιάζονται έτοιμοι για την μάχη του δευτέρου γύρου εκεί όπου θα παιχθεί και η παραμονή της στην κατηγορία.

Η κατάσταση ούτε εύκολη είναι, αλλά ούτε και δύσκολη, όλα εξαρτώνται από την ομάδα των Μετεώρων η οποία πλέον απλά να συνδυάσει την καλή της απόδοση με τα καλά αποτελέσματα κάτι που έλειψε στον πρώτο γύρο. Το καλό είναι ότι τα Μετέωρα έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν καλά αποτελέσματα από κάθε αντίπαλο.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Βαβίτσας θα γίνουν, αλλά αυτές θα πραγματοποιηθούν με την έλευση του νέου χρόνου, αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ανοίγει στις 2 Ιανουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here