Προς οριστική διακοπή η Volley League γυναικών

0
30

Με τον κοροναϊό να έχει σταματήσει τα πάντα όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, δεν είναι λίγα ακόμα τα πρωταθλήματα που δεν έχει αποφασιστεί το τι θα κάνουν. Ένα από αυτά είναι και η ελληνική Volley League Γυναικών. Η ΕΟΠΕ και οι περισσότερες ομάδες θέλουν να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες ενός κανονικού τέλους, αλλά αυτό είναι από δύσκολο έως απίθανο.

Έτσι μένει να δούμε τι θα γίνει αναφορικά με το αν θα υπάρξει ή όχι πρωταθλητής. Για τον λόγο αυτό τη Μεγάλη Τρίτη υπήρξε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους όλων των ομάδων (πλην Ηλυσιακού) και του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου.

Στην συνάντηση αυτή απόφαση δεν πάρθηκε, καθώς έτσι και αλλιώς την απόφαση πρέπει να πάρει το ΔΣ της ΕΟΠΕ, καθώς δεν υπάρχει Λίγκα για να αποφασίζουν οι ομάδες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα παρθεί απόφαση οριστικού τέλους του πρωταθλήματος με πρωταθλητή την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση ήταν ξεκάθαρος να τελειώσει η φετινή χρονιά χωρίς πρωταθλητή, όπως άλλωστε είχε τονιστεί και σε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, όπως ισχύει και με τον ΠΑΟΚ. Υπέρ του να υπάρξει η περιβόητη παύλα ήταν και ο Άρης, ενώ ο Ολυμπιακός με τις υπόλοιπες 7 ομάδες τάχθηκαν υπέρ του να υπάρξει πρωταθλητής. Αυτό ανέφερε πως προτιμά και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, οπότε μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here