Πρώτη νίκη για τα Μετέωρα

0
38

Τα Μετέωρα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας νίκησαν με 1-0 τον Πορταϊκό σε εντός έδρας αγώνα.

Έτσι ξεκίνησαν τα εντός έδρας παιχνίδια τους με νίκη, ενώ παράλληλα πήραν και τους πρώτους τους τρεις βαθμούς, αφού στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από την Λυγαριά.

Τα Μετέωρα με πολλούς καινούργιους παίκτες, αφού αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ πάνω από 15 ποδοσφαιριστές παρουσίασαν ένα αρκετά καλό σύνολο, ενώ μάλιστα απέναντί τους είχαν μια καλή ομάδα η οποία μάλιστα ενισχύθηκε αρκετά στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Άτυχη στιγμή για τα Μετέωρα ήταν ο τραυματισμός του νεαρού Δημήτρη Καλαμάρα ο οποίος αποχώρησε μόλις στο 5′.

Να σημειώσουμε για τους λάτρεις της στατιστικής ότι τα Μετέωρα σε εντός έδρας παιχνίδι για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία έχουν να ηττηθούν από την σεζόν 2016-17 όταν είχαν ηττηθεί από την Φήκη με 0-2.

Από εκεί και πέρα προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι όπου θ’ αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Κεφαλοβρυσιακό με στόχο και πάλι να πετύχουν άλλη μία επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here