Πως θα επιστρέψουν οι ομάδες στα ισπανικά γήπεδα

0
12

Η La Liga στέλνει στις ομάδες ένα πρωτόκολλο το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά για να επιστρέψουν στο γήπεδο, την ώρα που το πρωτάθλημα έχει διακοπεί από τα μέσα Μαρτίου λόγω κορονοϊού. Πρόκειτο για ένα πλάνο που απαρτίζεται από 19 σελίδες και το οποίο χωρίζεται σε τρεις φάσεις.

Το πρώτο αναφέρει πως η προπόνηση στο γήπεδο πρέπει να γίνεται ατομικά. Εν συνεχεία, εφόσον αυτό είναι ασφαλές και δεν έχουν προκύψουν νέα κρούσματα, προπόνηση σε γκρουπ οκτώ ατόμων και αρκετά αργότερα προπόνηση όλοι μαζί με μπάλα.

Στο πρωτοκόλλο επισημαίνεται ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, τα προπονητικά επιτελεία, το προσωπικό, αλλά και οι οικογένειες αυτών, θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό. Αυτά τα τεστ θα πρέπει να γίνουν 72 ώρες προτού οι παίκτες και οι προπονητές γυρίσουν στο γήπεδο, ενώ θα πρέπει να διεξαχθούν προπονήσεις 15 ημερών προτού ξεκινήσουν εκ νέου τα παιχνίδια.

Επίσης, οι ομάδες θα πρέπει να είναι απομονωμένες είτε στο προπονητικό κέντρο είτε σε ξενοδοχείο και πρόσβαση θα υπάρχει μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Τις επόμενες μέρες το 19σέλιδο πλάνο θα είναι απολύτως έτοιμο για να δοθεί και τυπικά στους συλλόγους, που περιμένουν να δουν πότε θα υπάρξει σέντρα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here