Ρεπό σήμερα στα Μετέωρα κι από αύριο η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι

0
24

Τα Μετέωρα ύστερα από μία εξαιρετική εμφάνιση νίκησαν την Κυριακή το Νεοχώρι με 3-0 σε εντός έδρας παιχνίδι και ύστερα από αρκετές αγωνιστικές είναι πλέον πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Χθες υπήρχε κανονικά προπόνηση με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Κυριακάτικο παιχνίδι να κάνουν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, παίζοντας κι εσωτερικό διπλό.

Από αύριο επιστρέφουν στις καθημερινές προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Την ερχόμενη Κυριακή τα Μετέωρα θα δώσουν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι καθώς θ’ αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο Παλαμά μία ομάδα η οποία μέχρι τώρα τα πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία με 26 βαθμούς παρά το ότι προχθές γνώρισε εντός έδρας ήττα.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα προσπαθήσει και σ’ αυτό το παιχνίδι να κάνει μία καλή εμφάνιση η οποία θα είναι συνέχεια των προηγούμενων και να διεκδικήσει ότι μπορέσει. Οι εκτός έδρας βαθμοί πάντα είναι καλοδεχούμενοι για κάθε ομάδα που τους έχει ανάγκη.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ακόμα 9 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με τους: Ατρόμητο Παλαμά, Τσαριτσάνη, Πιερικό, ΑΟ Σελλάνων και Ποταμιά, ενώ εντός έδρας θα υποδεχθούν τους: Θησέα Αγριάς, Ηρακλή Λάρισας, Αλμυρό, Δία Δίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here