Σέντρα για την Σούπερ Λιγκ 2 στις 29 Ιουνίου

0
13

Η Super League 2 όλα δείχνουν πως θα επανεκκινήσει στις 29 Ιουνίου, μετά τις πιέσεις των ομάδων που βρίσκονται στα πλέι οφ.

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με την τάση των ομάδων που υπάρχει, θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές που απέμεναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, πλέι-άουτ δεν θα υπάρξουν αφού οι ομάδες στο κάτω μισό της βαθμολογίας δεν θέλουν να παίξουν και αυτούς που θα πάρουν της δύο τελευταίες θέσεις τις ξέρουμε εδώ και καιρό (σσ. Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα).

Την ίδια ώρα, όμως, αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά τα πλέι-οφ, αλλά με διαφορετικό φορμάτ από όσα περιμέναμε. Συγκεκριμένα, η τάση που υπάρχει είναι να διεξαχθούν πέντε αναμετρήσεις και όχι δέκα, δηλαδή μονά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες. Κάτι σαν τα πλέι-άουτ της Super League 1! Η ΕΡΤ αναμένεται να δώσει χρήματα αλλά προφανώς λιγότερα στις πέντε από τις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ (σσ. ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο), τα οποία και θα μοιραστούν.

Μέσα σε όλα, υπάρχει η πληροφορία πως στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν από αύριο οι προπονήσεις, ώστε να προλάβουν να έχουν δύο εβδομάδες στα πόδια τους πριν την επανέναρξη!

Φυσικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, είναι θετικός στην επανέναρξη και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που εξέφρασε και στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here