Σέντρα στις 29 Μαΐου στην Πολωνίατις 4 Μαΐου ανοίγουν τα στάδια στην Πολωνία, μέσα στα οποία θα μπορούν να μπαίνουν έξι – έξι άτομα. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Mateusz Morawiecki (φωτ.), επιβεβαίωσε ότι στις 29 Μαΐου θα αρχίσουν και πάλι οι αγώνες στην Ekstraklasa (μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου), ενώ το ίδιο θα γίνει στη δεύτερη κατηγορία στις 12 Ιουνίου.

0
11

Στις 4 Μαΐου ανοίγουν τα στάδια στην Πολωνία, μέσα στα οποία θα μπορούν να μπαίνουν έξι – έξι άτομα. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Mateusz Morawiecki (φωτ.), επιβεβαίωσε ότι στις 29 Μαΐου θα αρχίσουν και πάλι οι αγώνες στην Ekstraklasa (μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου), ενώ το ίδιο θα γίνει στη δεύτερη κατηγορία στις 12 Ιουνίου.

Η εξέλιξη αυτή για την Πολωνία έρχεται λίγες μέρες μετά την απόφαση της Ολλανδίας να βάλει stop σε κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και να μην προκύψει πρωταθλητής για τη σεζόν 2019-2020.

Στη μεγάλη κατηγορία της Πολωνίας έχουν γίνει 26 αγώνες και η Λέγκια Βαρσοβίας είναι πρώτη με 51 βαθμούς. Η δεύτερη Piast Gliwice είναι στο -8 με 43 βαθμούς. Τρίτη είναι η Κρακοβία με 42.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here