Σημαντικές απώλειες για την bundesliga από τα άδεια γήπεδα

0
6

Η επανέναρξη της Bundesliga χωρίς την παρουσία θεατών πρόκειται να προξενήσει συνολική χασούρα περίπου 70 εκατ. ευρώ για τα 82 παιχνίδια που απομένουν

Λιγότερο από μία εβδομάδα από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και οι άνθρωποι της Bundesliga εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια για να μην υπάρξουν περαιτέρω επιπλοκές στη φετινή επεισοδιακή σεζόν. Στο μυαλό τους, όμως, έχουν και τις απώλειες που δεδομένα θα υποστεί η Λίγκα παρά τη συνέχιση της περιόδου, με τη βαριά χασούρα να αφορά τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Kicker», οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας αναμένεται να χάσουν 69,9 εκατ. ευρώ για τα εναπομείναντα 82 παιχνίδια στη σεζόν, που επαναρχίσει το προσεχές Σάββατο (16/5). Την ίδια ώρα, ο απολογισμός ξεπερνά τα 90 εκατ. αν υπολογιστούν και οι ομάδες της Bundesliga 2.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και ένα θετικό στοιχείο, καθώς με τις επιστροφές των εισιτηρίων διαρκείας και την απουσία πωλήσεων τον επόμενο μήνα, δεν θα έχει την υποχρέωση να καταβάλει τον ειδικό φόρο πωλήσεων.

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here