Σούπερ Λιγκ 2: πιο κοντά στην σέντρα

0
27

Στη λίγκα θεωρούν πως έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τη Football League. Η πρόταση της ΕΡΤ είναι 180.000 ευρώ για κάθε ομάδα της 2ης κατηγορίας και 70.000 για κάθε μία της 3η.

Τα νεότερα από την ΕΡΤ έμαθαν σήμερα οι ομάδες της Super League 2 και της Football League στο Δ.Σ. που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, μετά τη συνάντηση που είχε το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής με την κρατική τηλεόραση.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μεταφέρθηκαν στη λίγκα, από τη Μεσογείων είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό που αντιστοιχεί σε 180.000 ευρώ για κάθε ομάδα της SL2 και 70.000 για κάθε μία της FL, νούμερο που πάντως προκάλεσε την αντίδραση και δυσαρέσκεια αρκετών. Το συνολικό πακέτο ανέρχεται σε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ μεικτά και για τις δύο κατηγορίες (2,8-1,2 αντίστοιχα) και από την ΕΡΤ δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση ιδιαίτερης διαπραγμάτευσης. Πάντα βέβαια με προϋπόθεση πως θα υπάρξει σέντρα στα πρωταθλήματα, ενώ είναι πιθανό η πρεμιέρα (όταν υπάρξει) να μην έχει τηλεοπτική κάλυψη. Το τελευταίο ελέω αντδράσεων.
Οπου υπάρχει αισιοδοξία πως άμεσα θα ξεκινήσει η δράση στην SL2,με γνώμονα πως θα ακολουθηθεί το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο της SL1. Κάτι οριστικό δεν υπάρχει, αλλά θεωρούν ότι θα τους δοθεί το «ok». Αντίθετα στασιμότητα υπάρχει για το τι μέλλει γενέσθαι με τη Football League.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here