Στίβος: νέα μεγάλη επίδοση από τον Μίλτο Τεντόγλου

0
9

Με τον Μίλτο Τεντόγλου να ίπταται για μία ακόμη φορά και να φθάνει στα 8.48μ στο μήκος ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών και Κ23 (Α-Γ) στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας (5-6/6), που είναι και η δεύτερη κορυφαία επίδοση στον κόσμο μετά το 8.60μ την οποία σημείωσε ο ίδιος πριν δύο εβδομάδες στην Καλλιθέα.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είχε ένα ακόμη μεγάλο άλμα στα 8,41μ, στο οποίο πάτησε τουλάχιστον δέκα εκατοστά πίσω από την κόκκινη γραμμή. Ο Τεντόγλου επέλεξε να κάνει και τις έξι προσπάθειες, προκειμένου να βρει το ρυθμό του, κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα στη σεζόν. Ξεκίνησε τον αγώνα του με δύο άκυρα άλματα συνέχισε με το 8,41μ, ήταν άκυρος στο τέταρτο και έκτο άλμα και πέτυχε 8,48μ στο πέμπτο άλμα. Πλέον ο Τεντόγλου θα ρίξει την προσοχή του στην προπόνηση και θα μπει για αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στις 19-20 Ιουνίου.

Ο Τεντόγλου αποτελεί αυτή τη στιγμή τον κορυφαίο άλτη του μήκους και αυτό όχι μόνο λόγω της κορυφαίας επίδοσης, αλλά κυρίως λόγω της σταθερότητας σε μεγάλες προσπάθειες που του δίνουν το προβάδισμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here