Στην αναμονή τα Μετέωρα

0
45

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας διακόπηκε στην 23η αγωνιστική σχεδόν για όλους τους ομίλους, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας του κάθε ομίλου όπως επίσης δεν έχει διευκρινιστεί ούτε αν ανεβούν όλες οι πρωταθλήτριες, αλλά ούτε και πόσες ομάδες θα υποβιβασθούν.

Υπάρχουν όμως αρκετές ομάδες οι οποίες στην ουσία δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την ερχόμενη σεζόν όταν και όπως ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.

Είναι αυτές οι ομάδες που είχαν μαθηματικά ελπίδες για να παραμείνουν στην κατηγορία, διεκδικούσαν δηλαδή την παραμονή τους, αλλά δεν ήταν μέσα στην πρώτη 8άδα που θα κέρδιζε την κατηγορία.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και τα Μετέωρα τα οποία είχαν 28 βαθμούς ισοβαθμούσαν στην 9η θέση με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και υπολείπονταν 4 βαθμούς από την 8η Αταλάντη που ήταν στους 32.

Στις περισσότερες προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι τα Μετέωρα κερδίζουν την παραμονή τους και μένουν στην κατηγορία, αλλά μέχρι αυτό να ξεκαθαριστεί στην ουσία είναι μετέωρη η θέση τους.

Στο στρατόπεδο τώρα των Μετεώρων κάνουν υπομονή έχοντας την αισιοδοξία ότι θα παραμείνουν στην Γ’ Εθνική και θα ανταμειφθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Περιμένουν την οριστική απόφαση της ΕΠΟ για να είναι σίγουροι πλέον σε ποια κατηγορία θ’ αγωνίζονται την νέα σεζόν και φυσικά να κάνουν τον ανάλογο προγραμματισμό ο οποίος κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει αφού φυσικά ομαλοποιηθούν και οι συνθήκες σε όλη τη χώρα μετά απ’ όλη αυτή την απρόβλεπτη κατάσταση με τον κοροναϊό.

Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε δίνοντας και το στίγμα για την επόμενη ημέρα στον ΑΣ Μετέωρα ότι η διοίκηση που αναδείχθηκε πέρυσι το καλοκαίρι βάση καταστατικού πάντα, η θητεία της είναι διετής. Η σημερινή διοίκηση απ’ ότι φαίνεται προτίθεται να εξαντλήσει την θητεία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here