Στην επιτροπή αγώνων της διεθνούς ομοσπονδίας η Κατερίνα Στεφανίδη

0
12

H Στεφανίδη  θα συμμετάσχει μαζί με άλλους τρεις αθλητές στις συζητήσεις της επιτροπής που είναι υπεύθυνη για τη μορφή, το πρόγραμμα, το σύστημα πρόκρισης και την οργάνωση των αγώνων της World Athletics

Στην ίδια επιτροπή  θα βρίσκεται και ο Ακάνι Σιμπίνε (Νότια Αφρική) από την επιτροπή αθλητών αλλά και η παλιές αθλήτριες Σιντονί Μαδερσιλ (Νησιά Κέιμαν) και Έλεν Βαν Λάνγκεν (Ολλανδία).

Η τελευταία μάλιστα είναι πέρα από χρυσή Ολυμπιονίκης των 800μ στη Βαρκελόνη το 1992 και η διευθύντρια των αγώνων FBK στο Χένγκελο της Ολλανδίας που ανήκαν στο κοντινένταλ τουρ αλλά και του ντάιαμοντ λιγκ στη Σαγκάη.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Ισπανός Ραούλ Τσαπάδο, πρώην τριπουνίστας, που είναι και μέλος του συμβουλίου.

Στην επιτροπή ανάπτυξης στην οποία προεδρεύει ο Τζίοφ Γκάρντνερ, ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ωκεανίας και αντιπρόεδρος της World Athletics, ανήκουν μεταξύ άλλων ο πρώτος αντιπρόεδρος Σεργκέι Μπούμπκα αλλά και ο Κιμ Κόλινς για την επιτροπή αθλητών.

Τέλος στην επιτροπή διακυβέρνησης με επικεφαλής τον Γκανέζο πρώην τριπλουνίστα Φράνσις Ντοντού ανήκουν η Ισπανίδα πρώην τριπλουνίστρια Καρλότα Καστρεχάνα και ο Ινιάκι Γκόμεζ ως εκπρόσωπος των αθλητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here