Στην Θεόπετρα το πιο ενδιαφέρον ματς του β’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΤ

0
46

Την Κυριακή το απόγευμα για τον β’ όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί η 10η αγωνιστική κατά την οποία  το πιο ενδιαφέρον παιγνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Θεόπετρα όπου η πρωτοπόρος τοπική ομάδα θα υποδεχθεί το Βαλτινό που ακολουθεί από την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα παιγνίδια του β’ ομίλου:

ΘΕΟΠΕΤΡΑ-ΒΑΛΤΙΝΟ: Η Θεόπετρα προέρχεται από τη νίκη που σημείωσε εκτός έδρας επί του Πρίνους με 8-1 και με 22 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμη με την ομάδα της Βασιλικής. Το Βαλτινό προέρχεται από νίκη άνευ αγώνα και με 19 βαθμούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας  μαζί με το Ροπωτό, τον Ασπρόβαλτο και την Τζούρτζια. Η Θεόπετρα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το Βαλτινό από την πλευρά του θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι του αναλογεί. Στο αντίστοιχο περσινό παιγνίδι η Θεόπετρα είχε επικρατήσει με 3-1.

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ-ΓΟΜΦΟΙ: Η  Δόξα θα φιλοξενήσει την ομάδα των Γόμφων και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ οι Γόμφοι θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι καλύτερο. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, η Χρυσομηλιά με 3-2 από το Φωτεινό και οι Γόμφοι με 5-2 από το Ροπωτό.

ΠΑΛ/ΡΟ-ΓΕΝΕΣΙ: Και οι δύο ομάδες τα πάνε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα μάλιστα είναι ισόβαθμες στην 8η θέση με 16 βαθμούς οπότε το παιγνίδι αναμένεται να παρουσιάσει αρκετό ενδιαφέρον.

ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΣ-ΦΩΤΕΙΝΟ: Η ομάδα του Ασπρόβαλτου μετά την ήττα που γνώρισε στην Βασιλική θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ το Φωτεινό θα προσπαθήσει να σταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΤΖΟΥΡΤΖΙΑ-ΠΡΙΝΟΣ: Η ομάδα της Τζούρτζιας πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μία νίκη και να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ 0-3 α.α. Το Δενδροχώρι δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα οπότε το παιγνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ της Βασιλικής η οποία θα παραμείνει έτσι κι αλλιώς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΙΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 3-0 α.α. Ο Πρόδρομος δεν κατεβαίνει και το παιγνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ της Πιαλείας.

ΒΥΤΟΥΜΑΣ-ΡΟΠΩΤΟ 0-3 α.α. Ο Βυτουμάς επίδης δεν κατεβαίνει και ο αγώνας θα κατακυρωθεί στην ομάδα του Ροπωτού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here