Στην Ισπανία έγινε το πρώτο ματς με κόσμο

0
10

Στις 8 Μαρτίου ήταν η τελευταία φορά που ποδοσφαιρικός αγώνας στην Ισπανία διεξήχθη με κόσμο στις εξέδρες. Ήταν το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις 2-1. Ακολούθησε η πανδημία του κοροναϊού, με τη δράση να συνεχίζεται με ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Τέσσερις μήνες μετά, συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου, έγινε το πρώτο ματς ποδοσφαίρου με κόσμο και ήταν μπαράζ ανόδου στην Segunda B Division, την τρίτη κατά σειρά κατηγορία της χώρας.

Οι Marino και Tamaraceite αγωνίστηκαν μπροστά σε 300 οπαδούς, για τους οποίους η μαδριλένικη εφημερίδα AS αναφέρει ότι παρακολούθησαν το ματς με αυστηρούς περιορισμούς και μέτρα υγιεινής, με τις θέσεις να καλύπτονται διαγώνια ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Όλοι υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση πριν μπουν στο γήπεδο και δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε όποιον είχε θερμοκρασία άνω του 37,2. Φυσικά όλοι φορούσαν μάσκες στις εξέδρες, μαζί με τους δημοσιογράφους…

Πρέπει να σημειωθεί ότι το ματς έγινε στο El Hierro των Κανάριων Νήσων, όπου είχαν μόλις τρία κρούσματα κοροναϊού και κανέναν θάνατο.

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here