Στις 13 Μαρτίου ο Ημιμαραθώνιος “Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος”

0
12

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (21,1 χλμ) θα διεξαχθεί αγώνας 5χλμ. μέσα στην πόλη των Τρικάλων. Φέτος θα είναι η 13η διοργάνωση και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους και πιο “γρήγορους” ημιμαραθωνίους που διοργανώνονται στην επικράτεια (και στην Ευρώπη!) και κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 21 ΧΛΜ. & ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Οι εγγραφές για τον  Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ. και τον αγώνα των 5 χλμ. θα ανοίξουν για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων στις 7 Φεβρουαρίου 2022 και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: https://www.trikalahalfmarathon.org

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στην διοργάνωση του 2020 που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας έχουν τις παρακάτω επιλογές:

  1. Να συμμετάσχουν στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου 2022 χωρίς να κάνουν κάποια ενέργεια.
  2. Να συμμετάσχουν στην virtual έκδοση του αγώνα και να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους (αναμνηστικό t-shirt και μετάλλιο) ταχυδρομικά και χωρίς κόστος στέλνοντας email στην διοργάνωση μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022.
  3. Να μεταφέρουν την συμμετοχή τους για την διοργάνωση του επόμενου έτους ( Μάρτιος 2023 ) στέλνοντας email στην διοργάνωση έως την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022.
  4. Να παραλάβουν το αναμνηστικό πακέτο συμμετοχής τους ταχυδρομικά (Τ-shirt και μετάλλιο) χωρίς την συμμετοχή τους στην διοργάνωση, στέλνοντας email στην διοργάνωση έως τις Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here