Στις 22 Αυγούστου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα στην Γαλλία

0
15

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η πρόωρη λήξη της σεζόν σε Ligue 1 και Ligue 2 και πλέον όλες οι ομάδες της Γαλλίας, αναμένονται να μπουν σε ρυθμούς νέας σεζόν και μάλιστα πολύ σύντομα.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Γαλλίας, η νέα σεζόν της Ligue 1 αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου, ενώ η δεύτερη κατηγορία θα ξεκινήσει μια μέρα αργότερα.

Η κυβέρνηση της χώρας, διέκοψε στα τέλη Απριλίου το πρωτάθλημα, απονέμοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν τον τίτλο και υποβιβάζοντας την Αμιάν και την Τουλούζ, αντί να ακυρώσουν την κατάταξη.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Ligue 1 και όσο η Ligue 2 μπορούν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν σύντομα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Μετά από συζητήσεις με ραδιοτηλεοπτικές εταιρείες, η ημερομηνία ορίστηκε στις 22 Αυγούστου για να ξεκινήσει η Ligue 1 τη νέα σεζόν. Μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο του LFP ανακοίνωσε:  «Μετά από διαβουλεύσεις με τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς Médiapro, Canal + και beIN Sports, οι ημερομηνίες έναρξης της σεζόν μπορούν να οριστούν στις 22 Αυγούστου για τη Ligue 1 και στις 23 Αυγούστου για τη Ligue 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here