Στις 3 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ

0
17

Στις 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της αγωνιστικής δράσης για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική Ένωση, δίνοντας στη δημοσιότητα την προκήρυξη του πρωταθλήματος της περιόδου 2020-21.

Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτική, σε περίπτωση που σωματείο ενώ δικαιούται συμμετοχή δεν συμμετέχει ή δεν κατέβει ν’ αγωνισθεί σε δύο αγώνες ή αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, τότε θα επιβληθούν οι κυρώσεις που αναγράφονται στις αντίστοιχες γενικές προκηρύξεις πρωταθλημάτων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ (Αθλ. Κέντρο «Όλγα Βασδέκη», Μυτιλήνης-Χαλκηδόνος, ΤΚ 38446, Βόλος), το αργότερο μέχρι 17-07-20, και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τους κανονισμούς της ΕΟΚ (Άρθρο 29).

Κάθε σωματείο μαζί με τη δήλωση συμμετοχής θα υποβάλει στην ΕΣΚΑΘ και το έγγραφο με το οποίο του παραχωρήθηκε το κλειστό γήπεδο που προτείνει.

Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06-09-20 στη Λάρισα σε αίθουσα του ΕΒΕΛ, στις 11:00.

Για κάθε αγώνα, τα σωματεία δεν έχουν δικαίωμα να περιλαμβάνουν στη 12άδα περισσότερους από πέντε παίκτες 32 ετών και άνω (γεννηθέντες το 1988 και μεγαλύτερη). Επίσης είναι υποχρεωτική η δήλωση δύο αθλητών κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες το 2000 και μικρότερη), χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στον αγώνα. Διευκρινίζεται ότι εφόσον δηλώνονται μέχρι 10 αθλητές, δεν ισχύει η υποχρεωτική δήλωση αθλητών κάτω των 20 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here