Στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2/Φούτμπολ Λιγκ ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα

0
92

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου, εκλέχθηκε στο Δ Σ της Σούπερ Λιγκ 2/Φούτμπολ Λιγκ. Τους τρεις εκπροσώπους τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 – Football League εξέλεξαν οι ομάδες της FL σε αρχαιρεσίες, που έγιναν στα γραφεία της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών την Τρίτη (11/2).

Στο Δ.Σ. της FL παραβρέθηκαν όλες οι ομάδες και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, ενώ για τις τρεις θέσεις υποβλήθηκαν έξι συνολικά υποψηφιότητες.

Οι νικητές της διαδικασίας ήταν ο Μιχαήλ Χατζηνικήτας από τον Ιάλυσος, που εκλέχθηκε με την πρώτη ψηφοφορία και οι Αντώνης Αντωνίου από την Καβάλα και Ηλίας Αϊβάζογλου από τα Τρίκαλα, που υπερίσχυσαν σε επαναληπτική ψηφοφορία, αφού αρχικά είχαν ισοψηφήσει με τον Νεκτάριο Παλτόγλου του Αιγάλεω.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας ήταν τα εξής:

Χατζηνικήτας Μιχαήλ (Ιάλυσος) 8, Παλτόγλου Νεκτάριος (Αιγάλεω) 7, Αντωνίου Αντώνιος (Καβάλας) 7, Αϊβάζογλου Ηλίας (Τρίκαλα) 7, Λεουνάκης Χαράλαμπος (Ιωνικός) 6, Γιαννόπουλος Παναγιώτης (Θεσπρωτός) 5.

Και στην επαναληπτική ψηφοφορία: Αντωνίου Αντώνιος (Καβάλα) 10, Αϊβάζογλου Ηλίας (Τρίκαλα) 8, Παλτόγλου Νεκτάριος (Αιγάλεω) 6.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here