Συνάντηση προπονητικής “dream-team”

0
379

Κάποτε ήταν στα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΣ Μετεώρα, άλλοτε όλοι μαζί κι άλλοτε όχι, όταν κάποιοι είχαν τραβήξει τον δρόμο τους για άλλες προπονητικές πολιτείες.

Το σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένοι προπονητές πρόσφεραν πολλά όχι μόνο στο Καλαμπακιώτικο ποδόσφαιρο, αλλά και στο πανελλήνιο αφού από τα χέρια τους βγήκαν ποδοσφαιριστές όπως ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Λάζαρος Γκατζολάρι, αλλά και πολλοί άλλοι όπως πολύ καλοί ήταν και όσοι επάνδρωσαν την ανδρική ομάδα των Μετεώρων, αλλά και άλλες γειτονικές ομάδες κατά καιρούς.

Βέβαια ορισμένοι από αυτούς οδήγησαν τα Μετέωρα σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων, κυπέλλων, αλλά και σε μοναδικές πορείες στα Εθνικά πρωταθλήματα. Όπως επίσης κάποιοι από αυτούς δούλεψαν με επιτυχία και σε άλλες γειτονικές κι όχι μόνο ομάδες.

Τώρα γιατί δεν δουλεύουν σε κάποια ομάδα -με εξαίρεση τον Βασίλη Γκούμπλια – είναι “αλουνού παπά ευαγγέλιο”.

Πάντως όλοι τους έχουν πολλά προπονητικά χρόνια μπροστά τους κι έχουν να δώσουν αρκετά ακόμη στο ποδόσφαιρο.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στην ταβέρνα “Black” στην Διάβα κι έγινε με αφορμή την άφιξη του Γρηγόρη Ζαρκάδα για διακοπές καθώς ζει μόνιμα στην Γερμανία.

Στη συνάντηση λοιπόν πήραν μέρος οι Θεόδωρος Καραγιάννης, Βασίλης Γκούμπλιας, Χρήστος Αντωνίου, Σπύρος Τσιάκαλος, Γρηγόρης Ζαρκάδας, Λεωνίδας Σακελλαρίδης.

Στις φωτογραφίες είναι και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Δημήτρης Ζαρκάδας, αλλά και ο γιος του Νίκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here