Συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

0
15

Κρίσιμη είναι η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα έχει την ιδιαιτερότητα πως θα συνεδριάσει για πρώτη φορά παρουσία του νέου επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Πέρα από τα θέματα διαιτησίας, που εκ των πραγμάτων θα συζητηθούν με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ίδιο τραπέζι, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα συζητήσουν και το υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Καθοριστική είναι και η συζήτηση για την αναδιάρθρωση σε Superleague 2 και Football League με την δημιουργία δύο ομίλων. Για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση απαιτείται να συγκεντρωθούν τα 3/4 των ψήφων βάσει νόμου, ήτοι 13 από τους 17, ένα σενάριο που δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν και την Πολιτεία να είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ανάμεσα στα θέματα είναι και το σενάριο αλλαγής του Παγκρητίου από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στον φάκελο διεκδίκησης του τελικού του Europa Conference League. Στο τραπέζι θα “πέσει” και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο όλα δείχνουν ότι θα γίνει σε 10 ομίλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here