Συνεχίζουν την δουλειά τους τα Μετέωρα

0
78

Τα Μετέωρα είναι από τις λίγες ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Μανούρας όμως ήθελε να έχει 8 εβδομάδες μπροστά του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ώστε να ετοιμάσει την ομάδα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εμφανιστεί έτοιμη από κάθε πλευρά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σήμερα έγινε η 5η στη σειρά προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές παρά την πολύ ζέστη να δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο κατά την διάρκειά της.

Αύριο και μεθαύριο ο κόουτς των Μετεώρων έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επιστρέψουν και πάλι στον χώρο των προπονήσεων την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης δουλεύονται κάποιες καλές περιπτώσεις και λογικά θα υπάρχουν αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες. Στόχος της διοίκησης και του προπονητή είναι η κάθε εκκρεμότητα να κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Βέβαια οι μεταγραφές φέτος θα διαρκέσουν ως τον Νοέμβριο, αλλά καλό θα ήταν το ρόστερ της ομάδας να κλείσει μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Η προθεσμία της δήλωσης συμμετοχής των ομάδων στην Γ’ Εθνική κατηγορία τελείωσε σήμερα και τα Μετέωρα κατέθεσαν κανονικά ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσα στην προθεσμία που είχε δοθεί από την ΕΠΟ.

Βέβαια το κομμάτι της συμμετοχής των ομάδων στην Γ’ Εθνική δεν θα κλείσει ακόμη καθώς σε περίπτωση που κάποιες ομάδες δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή τότε η ΕΠΟ θα απευθύνει πρόσκληση σε άλλες από την ίδια Ένωση δίνοντας τες ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να απαντήσουν.

Οπότε ο ακριβής αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα θα γίνει γνωστός ύστερα από λίγες ημέρες.

Όταν οριστικοποιηθεί και ο αριθμός των ομάδων τότε θα γίνει η κατάρτιση των ομίλων κι αμέσως μετά θ’ ακολουθήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here