Σχέδιο της Ευρωλίγκα για αγώνες Ιούλιο και Αύγουστο

0
7

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε Μέσο της Τουρκίας κι εξήγησε το δικό του σκεπτικό σχετικά με τη συνέχεια της φετινής σεζόν τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές ανέφερε πως, «Νομίζω ότι η EuroLeague θα περιμένει μέχρι το τέλος του Μαΐου. Υπάρχει η σκέψη για να γίνουν αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Το γεγονός όμως πως μιλάμε για δέκα διαφορετικές χώρες στη διοργάνωση καθιστά δύσκολο το εγχείρημα. Υπάρχει ένα σενάριο, ώστε να γίνουν οι αγώνες τον Ιούλιο σε μια από τις χώρες που έχουν χαμηλό αριθμό σε κρούσματα. Όταν βλέπεις την Ελλάδα, την Κροατία, την Τσεχία, την Σλοβακία και τη Σερβία, βλέπεις ότι οι αριθμοί είναι χαμηλά και μπορείς να παρθεί απόφαση στο τέλος του Μαΐου. Με ειδικές άδειες για πτήσεις, τεστ, ώστε όλοι να είναι εξασφαλισμένοι ότι είναι υγιείς.

Η ατζέντα προβλέπει να είναι όλες οι ομάδες σε ένα ή δύο ξενοδοχεία, να γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά με τηλεοπτική κάλυψη. Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει παλιούς αγώνες, ταινίες και σειρές. Αν αποφασιστεί να γίνει κάτι τέτοιο, οι ομάδες θα πρέπει να είναι ενήμερες τρεις με τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα προκειμένου να κινήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Είναι επίσης πρόβλημα πώς οι παίκτες θα γυρίσουν από τις ΗΠΑ, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να λυθεί. Πιστεύω ότι η EuroLeague θα ακολουθήσει το παράδειγμα της UEFA».

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here