Τέλος Απριλίου η οριστική απόφαση για την Γ’ Εθνική κατηγορία

0
13

Σε τηλεδιάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, θα θέσει η ΕΠΟ επί τάπητος τα δεδομένα σε αγωνιστικό επίπεδο αναφορικά με τον κορωνοϊό και, ανάλογα με τις οδηγίες των ειδικών, θα κληθεί να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τη Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ειδικά, σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική, η διοργάνωση της οποίας αποτελεί άμεση δικαιοδοσία της ΕΠΟ, πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να εξαντληθούν οι πιθανότητες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Με δεδομένο πως απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου, στην ΕΠΟ εκτιμούν πως το Πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, με τη διεξαγωγή των εναπομεινάντων αγώνων Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή.

Σε περίπτωση, που οι επίσημες αρχές δώσουν την άδεια για έναρξη προπονήσεων στις αρχές Μαΐου, άνθρωποι της ΕΠΟ εκτιμούν πως οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα μπορούσαν να διεξαχθούν στις αρχές Ιουνίου

Όσο για τα μπαράζ ανόδου; Είναι μια άλλη ιστορία και σαφέστατα η διεξαγωγή τους αποτελεί συνάρτηση των αποφάσεων που θα ληφθούν για τη Super League 2 και τη Football League.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η λύση της αναδιάρθρωσης για τις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, το πιθανότερο σενάριο θέλει να ανεβαίνουν απευθείας και χωρίς μπαράζ οι πρωταθλητές και των οκτώ ομίλων.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις που εξετάζονται και όλες οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν προσεχώς και με βάση τα δεδομένα που θα επικρατούν στην Ελλάδα σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Πηγή: metrosport

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here