Τέλος ο Βράνιες από την ΑΕΚ

0
23

Τέλος από την ΑΕΚ ο Βράνιες από τώρα! Και ο λόγος είναι διπλός! Αρχικά έχει να κάνει με την Άντερλεχτ η οποία επιμένει να γυρίσει ο παίκτης στο Βέλγιο στις 30 Ιουνίου. Ερχεται λοιπόν τώρα η ΑΕΚ και τονίζει στους Βέλγους «μπορείτε να τον έχετε από τώρα». Πάμε και στον δεύτερο λόγο: Ο Βράνιες αναχώρησε χθες για τη Βοσνία, χωρίς να πάρει άδεια απο την ΑΕΚ, καθώς είχε ένα θέμα με την κόρη του. Ωστόσο, δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα λόγω των κλειστών συνόρων. Ο παίκτης επικοινώνησε με τον Ίλια Ίβιτς και του τόνισε ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω!!! Φυσικά, η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν μπορούσε ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά και τον έθεσε εκτός ομάδας από σήμερα. Στην ουσία και η Αντερλεχτ και ο ίδιος ο Βράνιες επιτάχυναν της διαδικασίες να τελειώσει αυτή η ιστορία από τώρα, με τον Βόσνιο στόπερ να θέτει εαυτόν εκτός ομάδας και για τα πλέι οφ και για του χρόνου.

Εννοείται, πως για όλη αυτή την υπόθεση ενήμερος είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έδωσε την εντολή να τελειώσει απο τώρα…

Επίσης, εννοείται πως ενήμερος είναι και ο Μάσιμο Καρέρα για τις εξελίξεις. Στη σημερινή προπόνηση, εξάλλου θα είχε τον Βράνιες ως αδικαιολογήτως απόντα.

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here