Τα Ελληνικά γήπεδα που πρότεινε η ΟΥΕΦΑ για τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών κυπέλλων

0
122

Η UEFA έκανε γνωστά τα ελληνικά γήπεδα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ως ουδέτερη έδρα και μέσα σε αυτά είναι και εκείνο της Ριζούπολης που πολύς λόγος έγινε για το αν είναι κατάλληλο για να διεξαγόταν ο τελικός κυπέλλου που Ελλάδος.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον Covid 19, η UEFA όρισε για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ουδέτερες έδρες αν χρειαστεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες προκειμένου να φιλοξενήσουν αγώνες.

Μέσα στα γήπεδα που ορίστηκαν ως ουδέτερες έδρες στην Ελλάδα από την UEFA είναι και αυτό της Ριζούπολης. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη έδρα είχε αντιδράσει η πλευρά του Ολυμπιακού προς την ΕΠΟ για την επιλογή της να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, κρίνοντας την ακατάλληλη.

Η UEFA έκρινε κατάλληλη τη Ριζούπολη προκειμένου να φιλοξενήσει ευρωπαϊκή αναμέτρηση των προκριματικών αν αυτό είναι αναγκαίο στο διάστημα 17 με 20 και 24 με 27 Αυγούστου.

Τα άλλα γήπεδα που ανακοινώθηκαν από την UEFA ως πιθανές ουδέτερες έδρες είναι το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” του Ολυμπιακού, το Παμπελοπονησιακό στάδιο της Πάτρας, το Κλεάνθης Βικελίδης του Άρη στη Θεσσαλονίκη, τα Πηγάδια της Ξάνθης, το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη και η AEL FC Arena στη Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here