Τα Μετέωρα αντιμετωπίζουν την Αγία Μονή εκτός έδρας

0
34

Τα Μετέωρα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με την ομάδα της Αγίας Μονής.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα όπως και οι υπόλοιπες δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο αφού λόγω των Απόκρεων αγώνες δεν έγιναν. Ούτε και φιλικό παιχνίδι κατάφερε να δώσει καθώς το περασμένο Σάββατο ο καιρός ήταν βροχερός και το φιλικό που είχε προγραμματιστεί με την Κρύα Βρύση αναβλήθηκε.

Έτσι τα Μετέωρα προέρχονται από τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στο Καστράκι με 4-0 σε μία χρονιά που μία παίζουν και μία-δύο δεν παίζουν. Παρόλα αυτά έχουν καταφέρει και βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλλον ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους καθώς βελτιώνονται συνεχώς.

Απέναντι στην Αγία Μονή θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία καλή εμφάνιση και να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τα φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον β’ όμιλο.

Η Αγία Μονή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς έχοντας όμως κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με το Κεφαλόβρυσο της περασμένης αγωνιστικής το οποίο αναβλήθηκε. Απέναντι στα Μετέωρα θα προσπαθήσει να σταθεί όσο καλύτερα γίνεται και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here