Τα Μετέωρα αντιμετωπίζουν το Κεφαλόβρυσο εκτός έδρας

0
44

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν στο γήπεδο του Μικρού Κεφαλοβρύσου απέναντι στην τοπική ομάδα στις 15.00.

Τα Μετέωρα ήδη έχουν αποσπαστεί 7 βαθμούς από την δεύτερη θέση, ήδη έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές-χειμώνα και στην αυριανή συνάντηση καλούνται να δείξουν ότι δίκαια βρίσκονται στην θέση.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι χθες το απόγευμα με τον Χρήστο Αυγέρο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Μετέωρα μέχρι τώρα έχουν κερδίσει όλα τους τα εκτός έδρας παιχνίδια και θέλουν αυτό το σερί να συνεχιστεί κι αύριο.

Το Μικρό Κεφαλόβρυσο από την άλλη πλευρά τα τελευταία χρόνια πάντα βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων πραγματοποιώντας αρκετά καλές πορείες. Φέτος μέχρι τώρα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Στο αυριανό παιχνίδι σίγουρα θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να δυσκολέψει όσο μπορέσει τους πρωτοπόρους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here