Τα Μετέωρα απόκτησαν τον Γιώργο Γκόβαρη

0
108

Τα Μετέωρα απέκτησαν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία και στο παρελθόν από την Καλαμπακιώτικη ομάδα. Πρόκειται για τον Γιώργο Γκόβαρη κι ακολουθεί και η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιώργου Γκόβαρη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν επί σειρά ετών στην ομάδα μας και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου γι’ ακόμη μία νέα συνεργασία. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μαζί μας μία καλή και υγιή πάνω απ’ όλα ποδοσφαιρική χρονιά.

Εκ της Διοικήσεως

Η καριέρα του

Ο Γιώργος Γκόβαρης είναι ένας έμπειρος αμυντικός ποδοσφαιριστής ο οποίος καλύπτει με την ίδια επιτυχία όλες τις θέσεις της άμυνας, τόσο τις πλάγιες όσο και τις κεντρικές.

Αγωνίστηκε στα Μετέωρα και στην Δ’ Εθνική σε πολύ μικρή ηλικία, στην συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα των Παραληθαίων επίσης στην Δ’ Εθνική κι ακολούθως από το 2007 βρίσκονταν στην Καλαμπακιώτικη ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί γι’ αρκετά χρόνια στην Δ’ Εθνική, ενώ έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα με την φανέλα της. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αγωνιστεί σε 7 τελικούς κυπέλλου με τα Μετέωρα, ενώ κάθε χρόνο είχε πάνω από 30 συμμετοχές.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα του Καστρακίου, ενώ φέτος επιστρέφει και πάλι στους “κιτρινο-μπλέ” με στόχο να προσφέρει με την εμπειρία του που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here