Τα Μετέωρα απόλαυσαν το ρεπό τους σήμερα

0
55

Τα Μετέωρα είχαν ρεπό και για όλους τους συντελεστές της ομάδας ήταν μια ευκαιρία σήμερα να ξεκουραστούν από μία δύσκολη εβδομάδα που είχαν, αλλά είχε τελικά ευτυχή κατάληξη με τη νίκη μέσα στην Τσαριτσάνη με 1-0.

Οι παίκτες των Μετεώρων όπως κάθε Δευτέρα χθες έκαναν χαλάρωμα κι αποθεραπεία, σήμερα είχαν ρεπό όπως κάθε εβδομάδα κι από αύριο θα μπουν και πάλι στα βάσανα των προπονήσεων με στόχο το επόμενο παιχνίδι.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει λίγες σχετικά αγωνιστικές, οι οποίες είναι συνεχόμενες και κάθε ομάδα θα πρέπει σε μία δύο ημέρες το πολύ να διαχειρίζεται μια νίκη ή μία ήττα και να επιστρέφει στις προπονήσεις για το επόμενο παιχνίδι.

Τα Μετέωρα από αύριο θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ηρακλή Λάρισας έναν ακόμη πολύ δύσκολο αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Μάλιστα προέρχεται από τη νίκη που πέτυχε επί του Θησέα Αγριάς εκτός έδρας με 4-3 και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Όπως και να έχει όμως για τα Μετέωρα όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να προσπαθήσουν και να βρουν τον τρόπο να τον κερδίσουν ώστε να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στην σωτηρία. Ίσως και η τύχη να τα χρωστά κάτι καθώς στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου τα Μετέωρα κέρδιζαν ως το 91′ με 1-2 για να δεχθούν δύο απρόσμενα τέρματα στην συνέχεια και να χάσουν ένα σχεδόν κερδισμένο παιχνίδι.

Ο Νίκος Μανούρας επέστρεψε από την σχολή προπονητών κι αύριο θα κάνει κανονικά την προπόνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here