Τα Μετέωρα επέστρεψαν στις προπονήσεις

0
252

Ο ΑΣ Μετέωρα έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και των προπονήσεων από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έγινε αφού τηρήθηκαν πρώτα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την διακοπή του πρωταθλήματος είχε γίνει η αποχώρηση του προηγούμενου προπονητή, ενώ τώρα η ομάδα ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή με νέα τεχνική ηγεσία καθώς ο Γιώργος Ράτζας και ο Χρήστος Αυγέρος θ’ αποτελούν το νέο τεχνικό τιμ.

Ο πρόεδρος των Μετεώρων Κώστας Βαβίτσας παρουσίασε τους νέους προπονητές στους ποδοσφαιριστές κι αμέσως μετά έγινε η ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Αμέσως μετά ακολούθησε η πρώτη προπόνηση για την επανέναρξη της λειτουργίας της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι παρόντες ήταν 16 ποδοσφαιριστές αφού υπήρχαν κι ορισμένες δικαιολογημένες απουσίες. Επίσης να αναφέρουμε ότι τα Μετέωρα ήδη δήλωσαν συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ της ομάδας το οποίο αναμένεται να είναι ενισχυμένο.

Ουσιαστικά αυτή ήταν η δεύτερη “πρώτη” μέσα στην ίδια σεζόν και το καλό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αρκετή όρεξη και διάθεση σ’ αυτή την πρώτη συγκέντρωση.

Από εκεί και πέρα όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας περιμένουν τις ημερομηνίες έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και με τις οριστικές προϋποθέσεις που θα διεξαχθεί αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here