Τα Μετέωρα επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό

0
55

Τα Μετέωρα μετά το χθεσινό τους ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα και προπονήθηκαν κανονικά κάτω από την επίβλεψη του προπονητή Νίκου Μανούρα και του συνεργάτη του, Χάρη Μηνόγιαννη.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης μάλιστα ενημερώθηκαν ότι το παιχνίδι τους με την Κοζάνη αναβλήθηκε οπότε ίσως το παιχνίδι αυτό αναπληρωθεί με κάποιο φιλικό.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Παναγιώτης Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος και Ζαρόπουλος οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθούν θεραπεία. Ενώ και ο Δημήτρης Νούλας θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες κανονικά στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Τα Μετέωρα λοιπόν συνεχίζουν την δουλειά τους για τις επόμενες επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις οποίες θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι δεν πήραν στα προηγούμενα παιχνίδια. Δηλαδή θετικά αποτελέσματα και βαθμούς καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν αποσπάσει κανέναν βαθμό.

Και το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά θα είναι εντός έδρας κι εκεί πλέον η Καλαμπακιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη.

Ο πρώτος γύρος έχει ακόμα πολλές αγωνιστικές και για τα Μετέωρα οι περισσότερες θα είναι εντός έδρας και θα έχουν την ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here