Τα Μετέωρα επέστρεψαν στο γήπεδο από διήμερο ρεπό

0
91

Τα Μετέωρα συνέχισαν την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς και σήμερα προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Είχε προηγηθεί διήμερο ρεπό, ενώ και το φιλικό παιχνίδι που ήταν να γίνει την Παρασκευή με την Δήμητρα/Απόλλωνα αναβλήθηκε.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυρίως τακτικής, ανάπτυξης και τελειωμάτων.

Η προπόνηση των τερματοφυλάκων στην οποία συμμετείχε και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έγινε στο ξεκίνημα ξεχωριστά, ενώ στην συνέχεια πήραν μέρος στις ασκήσεις και οι γκολκήπερ της ομάδας.

Τα Μετέωρα σε λίγες ημέρες συμπληρώνουν δύο μήνες προετοιμασίας καθώς ήταν από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους δουλειά. Έτσι το τεχνικό τημ της ομάδας προσπαθεί να κρατά το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών με προπονήσεις οι οποίες έχουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό.

Από εκεί και πέρα το επόμενο φιλικό για τα Μετέωρα θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Ατρόμητο Παλαμά, έναν αντίπαλο τον οποίο αντιμετώπισαν πέρυσι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική και τον οποίο θα τον αντιμετωπίσουν και στο νέο μαραθώνιο της κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here