Τα Μετέωρα ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

0
71

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά από δύο αναβολές ορίσθηκε για το ερχόμενο Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Η ομάδα των Μετεώρων συνέχισε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου θ’ αντιμετωπίσει την Λυγαριά σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Το Σάββατο το πρόγραμμα είχε κανονικά προπόνηση, ενώ χθες Κυριακή υπήρχε ρεπό. Σήμερα ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα στα βοηθητικά του Δημοτικού Σταδίου.

Αύριο υπάρχει και πάλι ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου θα κορυφωθεί στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Πλέον ο Χρήστος Αυγέρος και οι συνεργάτες του δουλεύουν πάνω σε συνθήκες πρωταθλήματος με τις εβδομαδιαίες προπονήσεις να αφορούν το εκάστοτε παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν στην διάθεση του τεχνικού τιμ με την προπόνηση να αναλώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής. Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Τα Μετέωρα επιστρέφουν και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ύστερα από 4 χρόνια και πάλι. Στην τότε πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 όπου είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές είχαν αντιμετωπίσει το Καστράκι και είχαν κερδίσει με 3-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here