Τα Μετέωρα ετοιμάζουν τη νέα τους ομάδα

0
146

Τα Μετέωρα στήνουν τη νέα ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα τα βρει στην Γ’ Εθνική κατηγορία για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο.

Τόσο η διοίκηση του Κώστα Βαβίτσα όσο και ο προπονητής Νίκος Μανούρας παρουσιάζονται πιο έμπειροι όσον αφορά τη νέα χρονιά κι αυτό φαίνεται κι από τον σχεδιασμό της ομάδας που βρίσκει εφαρμογή αυτό το διάστημα.

Οι μεταγραφές

Τα Μετέωρα έχουν κάνει μία μεταγραφή ως τώρα καθώς έχουν αποκτήσει τον Βασίλη Αλμπάνη ο οποίος ύστερα από αρκετά χρόνια θα φορέσει την φανέλα τους και πάλι και είναι από τους ποδοσφαιριστές που με μια κίνησή τους μπορεί να αλλάξει την μοίρα ενός αγώνα.

Από εκεί και πέρα θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες, κυρίως ενδεκαδάτοι για να αντικαταστήσουν αυτούς που δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ. Ενώ όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και τώρα αναμένεται να μεταγραφούν στην Καλαμπακιώτικη ομάδα κάποια ονόματα έκπληξη που δεν τα περιμένει κανείς.

Οι ανανεώσεις

Κύριο μέλημα τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή είναι η διατήρηση σε μεγάλο βαθμό του περσινού ρόστερ.

Μέχρι τώρα έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους με τα Μετέωρα γι’ ακόμη μία σεζόν οι Παναγιώτης Παπαευθυμίου, Γιώργος Φωτίκας, Θέμης Γκουλιώνης,  Κώστας Ρόμπος και Νίκος Σαμούτης.

Οι συζητήσεις πάνω σ’ αυτό το κομμάτι συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις όσον αφορά τις ανανεώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here