Τα Μετέωρα ξεκινάνε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας

0
29

Τα Μετέωρα πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Αταλάντη, ίσως την σπουδαιότερη φέτος μέχρι την επόμενη και καθώς είχαν περάσει μία δύσκολη εβδομάδα στην οποία έπρεπε να ξεπεράσουν την ήττα από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, αλλά και να προετοιμαστούνε για το ματς με την Αταλάντη, ο προπονητής Νίκος Μανούρας έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Μάλιστα τους το χρωστούσε όπως είπε χαρακτηριστικά αφού είχαν προπονηθεί κανονικά ανήμερα των Φώτων. Έτσι από σήμερα Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που είναι με την ΑΕ Καρίτσας εκτός έδρας σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο τα Μετέωρα θα προσπαθήσουν και πάλι να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα εμφάνισε αρκετά νέα στοιχεία στο παιχνίδι με την Αταλάντη τα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί, αλλά να προσθέσει και νέα στο επόμενο παιχνίδι.

Βέβαια τα προβλήματα δεν θα απουσιάσουν κι από αυτό το παιχνίδι καθώς οι Παπαευθυμίου και Πολυζόπουλος συμπλήρωσαν κάρτες και θ’ απουσιάσουν όπως επίσης θα απουσιάσει και ο Γεωργάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα οπότε θα είναι έτοιμος πιθανότατα στο παιχνίδι με το Νεοχώρι.

Από εκεί και πέρα λύσεις υπάρχουν οπότε ο προπονητής μέσα από τις προπονήσεις θα βρει το ιδανικό σχήμα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ίσως γίνει ακόμη μία μεταγραφή η οποία θα αφορά παίκτη της επίθεσης.

Να θυμίσουμε ότι με την ΑΕ Καρίτσας τα Μετέωρα είχαν πετύχει την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας θα την αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους αφού στο παρελθόν δεν είχαν βρεθεί ξανά στον ίδιο όμιλο όπως φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here